Batibouw specials

Batibouw specials

Bij de mensen die van plan zijn om een kijkje te gaan nemen op de Batibouw beurs van 16 – 26 februari kan de verbouwingskoorts in de vingers kruipen. Voor diegenen die hier nog niet het goei gerief voor in huis hebben brengen we positief nieuws! Er zijn namelijk tal van Batibouw Specials in omloop bij onze leveranciers, kijk dus zeker eens in de DeWalt, Metabo en  Makita folders voor de vele interessante acties.


Aanvullend hebben wij in het kader van de Batibouw Specials een one-day-only Metabo-Dag op 2 maart. Op deze dag doen we nog een schepje bovenop de Metabo Batibouw Specials! Aanvullend op de specials worden uw oude elektrische of accu toestellen omgezet in een directe kassakorting van maar liefst 20% bij aanschaf van eender welk gesnoerd of accu toestel van Metabo.

 

* Enkel elektrische- en accugereedschappen worden aanvaard om bovengenoemde inruilkorting te bekomen en zijn niet cumuleerbaar.

Lees verder
Knauf Repafill

Knauf Repafill

Nieuw in het assortiment: Knauf Repafill!


Het Repafill assortiment bevat de meest noodzakelijke producten voor reparatie en afwerkingen van elk type ondergrond. Repafill biedt producten aan voor het vullen en repareren van scheurtjes, kleine gaten, grote gaten, naden, egaliseren van grote oppervlakken, reinigen van opervlakken en verwijderen van lijm. Beschikbaar in gebruiksklare pasta of in poedervorm.


 

Lees verder